Bunzer0 feat Mr Jo - Future

Samenwerking op de melodica met producer en DJ BunZer0, op het Londense Onform Records uitgebracht.

Out Now on Onform Records

(12/09/2022)

“Aan het einde van de Covid Crisis….

Heb ik de behoefte gevoeld om muziek te spelen en te produceren met meer groove dan wat dan ook.

Ik ben de generieke halftime beats een beetje beu geraakt, dus heb ik deze nummers geproduceerd met het idee om wat van mijn geliefde muziek en invloeden samen te voegen.

Skippy 2 step beats met soms wat Latino of jazzy twists.

Killit’ is waarschijnlijk meer gericht op de dansvloer terwijl Future meer melodieus is dankzij de inbreng van mijn brother Mr Jo met zijn sfeervolle melodica en effecten.

Voor mij zijn deze tracks allebei geschikt om thuis te luisteren of om lekker mee te schudden op de dansvloer.

Je hoort wat techno, wat stevige dub, maar ook wat ruige basgeluiden die ik zo organisch mogelijk wilde laten klinken, vergelijkbaar met een rockband bijvoorbeeld…

Ik denk dat er ook een serieuze dosis psychedelica in het sounddesign zit, die het mentale aspect versterkt en niet alleen het fysieke.

Het verkennen van de sub bass cultuur en lage frequenties zoals altijd…

Ik probeer de grenzen te verleggen met mijn gloednieuwe two-tracker en in alle bescheidenheid denk ik dat ik iets heel persoonlijks heb geproduceerd voor mijn debuutrelease op ONFORMRECORDS’.

— Bunzer0

Luister/koop

… niet alleen vertegenwoordigt ‘Killit’ een belangrijke sprong voorwaarts voor Bunzer0, maar het symboliseert ook een reuzenstap voorwaarts voor de dubstep en het elektronische genre als geheel. Het is explosief en doet denken aan enkele van de beste spelers in de game, terwijl het een laag van nieuw ontdekt charisma toevoegt!
Hetzelfde geldt voor ‘Future’, waarop Mr Jo te horen is. Het slaat een compleet nieuwe richting in en de overvloed aan geluiden die ontstaan naarmate het vordert, zorgt ervoor dat we op de repeat-knop willen drukken zodra het is afgelopen!

GSG Media